Tour / routes
 klik hier voor de nieuwe vespa tour plattegrond

Vespa Verhuur Noordwijk verzorgd voor u en uw gezelschap een onvergetelijke vespa lifestyle experience. Geheel naar uw wens en budget kunnen wij voor u een programma samen stellen. Dit is al mogelijk vanaf een budget van 25,- per persoon.
 

Route 1: Rondje Bollenstreek

Ontdek al het moois dat onze Bollenstreek wereld beroemd maakt. Deze route brengt u langs de Noordwijkse duinen en bollenvelden naar de Keukenhof en panorama Tulip land. Met name in het voorjaar zult u overweldigt worden door de schoonheid van alle bloemenvelden. Een route gekenmerkt door haar schoonheid. Deze route is goed te combineren met een bezoek aan de Keukenhof en panorama Tulip land. Zie hiervoor onze arrangementen.

Route 2: Tourtocht Katwijk - Leiden

Deze route brengt u naar het 'NU' en het 'TOEN'. Maak kennis met het 'NU' en bezoek de Noordwijkse Space Expo, en doe de rondleiding door het research center van de European Space Agency (ESA). Drink een gezellig drankje op de karakteristieke Boulevard van Katwijk. Ontdek het 'TOEN', bezoek het Valkenburgs kleinspoor-museum en de binnenstad van Leiden. Volg de 'leidse loper' langs de mooiste historisch gebouwen en musea die de Sleutelstad kenmerken. Een ontdekkingstocht die garant staat voor een prachtige dag. Deze route is goed te combineren met en bezoek aan de space expo en de historische wandelroute door Leiden. Zie hiervoor onze arrangementen.

Route 3: Duintocht Zandvoort - Bloemendaal - Haarlem

Deze route brengt u lang de schitterende Noordwijkse duinenrij. U rijdt naar Zandvoort en Bloemendaal waar u kunt genieten van zon, zee en de talloze gezellige terrasjes. De route vervolgt richting de Haarlemse authentieke centrum waar u kunt schoppen en genieten van een drankje of een heerlijke lunch/ diner bij een van de gezellige restaurantjes. Terug op weg rijd u door het mooie aerdenhout langs de bollenvelden naar Noordwijk. Deze route is goed te combineren met een bezoek aan Circuitpark Zandvoort. Zie hiervoor onze arrangementen.

Route 4: Rondje Kagerplassen

Bij deze route proeft u de puurheid van het Hollandse landschap. Door de bollenvelden rijd u richting Kaageiland waar u kunt genieten van een drankje met uitzicht op de kagerplassen. U vervolgt de weg langs de ringvaart naar Roelofarendsveen en terug door polder landschap via Warmond naar Noordwijk. Dit is en route met veel natuurschoon en vooral en vooral bijzondere waterlandschappen. De route is zeer goed te combineren met het huren van een sloep of het maken van een rondvaart. Zie hiervoor onze arrangementen.