Tour / routes
 klik hier voor de nieuwe vespa tour plattegrond


Onze Vespa Tours

Vespa Verhuur Noordwijk verzorgd voor u en uw gezelschap een onvergetelijke Vespa lifestyle experience. Geheel naar uw wens en budget, kunnen wij voor u een programma samenstellen. Dit is al mogelijk vanaf een budget van € 19,50 euro per persoon. Lees hieronder waar de Vespa rit u naar toe kan brengen.
Bekijk ook onze tourplattegrond hierboven, door op de kaart te klikken. De onderstaande tours zijn op de kaart ingetekend. U ontvangt van ons bij vertrek een mooi exemplaar van deze tour plattegrond.
 

Route 1: Kust en Bollenstreek route ( Korte halve dagtour )

Deze route laat u kennis maken met de prachtige bollenstreek, de schitterende boulevards , uitgestrekte duingebieden en kleurrijke bloembollenvelden. Vanaf de Noordwijkse boulevard rijdt u langs de duinen, dwars door de bollenvelden. Onderweg doet u het Oosterduinsemeer aan, een oase van rust midden tussen de bloemen. U kunt kennis maken met ons schitterende duingebied, door via de Langevelderslag naar het strand te rijden.
Deze tour brengt u vervolgens via de oude dorpskern van Noordwijk, over de authentieke boulevard van Katwijk, terug bij de vuurtoren van Noordwijk. U sluit uw tour af met een prachtig uitzicht over de kust van Noordwijk. Laat u verrassen door onze schitterende en vooral rustgevende omgeving. Zie hiervoor onze arrangementen.

Route 2: Kaag en Bollenstreek route(halve dagtour )

De Kaag en bollenstreek route laat u kennis maken met alle facetten van onze schitterende bollenstreek. Van de mooie kust met haar authentieke boulevards, de kleurrijke bollenvelden en pracht van het Kagerplassen gebied.
Holland op z’n best! Deze tour brengt u langs de duinen, over de boulevard, dwars door de bollenvelden en langs de uitgestrekte wateren van het Kagerplassen gebied. Onderweg kunt u genieten van een heerlijke lunch of een drankje drinken tussen de bloemen. Breng een bezoek aan kaageiland met het pondje en u bevindt zich in een totaal andere wereld van bootjes, terrasjes, water en vooral rust en schoonheid. Kortom een super leuke tour met een veelzijdig karakter, garantie voor een topdag! Zie hiervoor onze arrangementen.

Route 3: Tourtocht Katwijk – Leiden (Halve dagtour)

Deze route brengt u naar het 'NU' en het 'TOEN'. Maak kennis met het 'NU' en bezoek de Noordwijkse Space Expo, ga mee op een rondleiding door het research center van de European Space Agency (ESA). Drink een gezellig drankje op de karakteristieke Boulevard van Katwijk. Ontdek het 'TOEN', bezoek het Valkenburgs kleinspoor museum en de binnenstad van Leiden. Volg de 'Leidse loper' langs de mooiste historische gebouwen en musea die de sleutelstad kenmerken.
Een ontdekkingstocht die garant staat voor een prachtige dag. Deze route is goed te combineren met en bezoek aan de space expo en de historische wandelroute door Leiden. Zie hiervoor onze arrangementen.

Route 4: Rondje Bollenstreek ( Dagtour )

Ontdek al het moois dat onze Bollenstreek, Wereld beroemd maakt. Deze route brengt u langs de Noordwijkse duinen en bollenvelden, naar de Keukenhof en panorama Tulip land. Met name in het voorjaar zult u overweldigd worden, door de schoonheid van alle bloemenvelden.
Een route gekenmerkt door haar schoonheid. Deze route is goed te combineren met een bezoek aan de Keukenhof en panorama Tulip land.Zie hiervoor onze arrangementen.

Route 5: Duintocht Zandvoort - Bloemendaal – Haarlem ( Dagtour )

Deze route brengt u langs de schitterende Noordwijkse duinenrij. U rijdt naar Zandvoort en Bloemendaal, waar u kunt genieten van zon, zee en de talloze gezellige terrasjes. De route vervolgt richting het Haarlemse authentieke centrum, waar u kunt shoppen en genieten van een drankje of een heerlijke lunch/ diner bij een van de gezellige restaurants. Op de terugweg, rijdt u door het mooie Aerdenhout, langs de bollenvelden naar Noordwijk.
Deze route is goed te combineren met een bezoek aan Circuitpark Zandvoort.Zie hiervoor onze arrangementen.

Route 6: Tourtocht Kagerplassen ( Dagtour )

Bij deze route, proeft u de puurheid van het Hollandse landschap. Door de bollenvelden rijdt u richting Kaageiland, waar u kunt genieten van een drankje met uitzicht op de Kagerplassen. U vervolgt uw weg, langs de ringvaart naar Roelofarendsveen en terug door het Polderlandschap via Warmond naar Noordwijk.
Dit is een route met veel natuurschoon en vooral bijzondere waterlandschappen. De route is zeer goed te combineren met het huren van een sloep of het maken van een rondvaart.Zie hiervoor onze arrangementen.