Vespa Verhuur Noordwijk

Trouwen

Vespa Verhuur Noordwijk

Trouwen op de Vespa is een leuk alternatief voor de standaard trouwauto. Wij verhuren Prachtig mooie originele Vespa scooters in elke gewenste kleur (bv. In de thema kleur van uw bruiloft). Op de mooiste dag van uw leven zorgen wij dat de Vespa(‘s) op de afgesproken locatie worden bezorgd en opgehaald. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring en onze hoge kwaliteitsstandaard.

Een mooie originele Vespa scooter voor De aankomst of het wegrijden bij uw trouwlocatie op een prachtige Italiaanse Vespa. Het maken van een mooie fotoshoot op een Vespa in de thema kleuren van uw Bruiloft.

Op de Vespa met uw dag gasten

Wij bezorgen voor u ook grotere aantallen Vespa scooters op locatie om van de ene locatie naar de andere te rijden. U stapt met uw gasten op de Vespa van bijvoorbeeld het stadhuis naar de kerk of de locatie waar uw receptie plaats vindt.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Graag stemmen wij uw wensen persoonlijk met u af en dragen wij bij aan een geweldig verloop van de mooiste dag van uw leven.

Vespa Verhuur Noordwijk