Vespa Verhuur Noordwijk

Bedrijfsuitjes & groepsfeesten

Flower vespa tour

Beleef onze bloembollenstreek in haar puurste vorm. Tour door de prachtig gekleurde bloemenvelden en geniet van het mooie Hollandse landschap. Bezoek de Tulip experience en de Tulperij en maak kennis met de rijke historie van de bloembollenteelt.
In het voorjaar kunt u genieten van de prachtige voorjaarsbloemen als Tulpen, Narcissen en Hyacinten. En in de zomer van de zomerbloeiers als de Dahlia’s , Gladiolen en Lelies.

Voorjaarsbloeiers (Tulpen Hyacinten enz.)  tour is te reserveren inclusief: bezoek aan een Tulpen museum, een wandeling door bloembollenvelden en de Tulpen showtuin, een drankje en pluk een eigen bosje Tulpen.

Zomer – najaarsbloeiers (Dahlia) tour te reserveren, inclusief: een Dahlia excursie, een wandeling door de bloemenvelden en een drankje.


Te boeken in de maanden Maart, April, Mei voor de voorjaarsbloeiers tour
Te boeken in de maanden Augustus en September voor de zomer – najaarsbloeiers Dahlia’s tour

Vespa Break (korte bollenstreek tour met drankje)

Er even tussenuit?! Op een van onze originele Vespa scooters, ontdekt u de schoonheid van de Bollensteek. U maakt een tour van ongeveer 2 á 2,5 uur, over de Noordwijkse boulevard door het schitterende duingebied en terug langs de bloem- en bollenvelden.  Onderweg is er een korte pauze ingepland met een lekkere kop thee, koffie, fris, een biertje of wijntje. Een heerlijke uitwaai ervaring met een luxe tintje.

Picknickarrangement '5 star'

U trekt erop uit met een van onze lifestyle Vespa scooters, die door ons is voorzien van een rijkelijk gevulde “5-star picknickmand”. Ontdek de schitterende omgeving van Noordwijk in stijl en geniet van onze verrukkelijke picknick. Maak een lunch stop, tussen de bollenvelden aan de Kagerplassen of in de duinen met zicht over zee. Bij vertrek ontvangt u van ons een tourplattegrond, met daarop een 6-tal schitterende routes en de unieke picknickplaatsen.

Dit arrangement staat garant voor een schitterende romantische dag, met uw partner of een gezellige dag met vrienden of familie.

Vespa tour & High Tea

Maak volledig in stijl een heerlijke vespa tour, door de bollenvelden en langs de Kagerplassen, met onderweg een lekkere High Tea op Landgoed Tespelduyn.

Onze routes brengen u over de boulevards, door de bollenvelden en langs de Kagerplassen. Naast al het moois dat er tijdens de tour te zien is, wordt u onderweg een verrukkelijke High Tea aangeboden. De High Tea bevindt zich op het schitterende Landgoed, dat zich kenmerkt door een oase van rust tussen de bloembollen.

Geniet van een prachtige dag in onze schitterende streek en laat u gastronomisch verrassen, door een van onze mooiste landgoederen. Gezellig samen met uw partner, vrienden of familie.

Vespa Tour en Sloep Borrel Cruise - Ontdek de Leidse Sleutelstad

Ontdek de sleutelstad van Nederland op een lifestyle Vespa scooter. U volgt vanuit Noordwijk langs de duinen een route door de bollenvelden, naar de oude stadskern van Leiden. Hier parkeert u uw Vespa in het centrum van Leiden aan het Stadhuisplein, waar u wordt opgewacht door de kapitein van uw privé (reuze) sloep of karakteristieke rondvaart boot .

Vespa Bollenstreek Game

Met de wind in de haren, ontdekt u de schitterende bollenstreek. In een interactieve Vespa game, strijdt u tegen een of meerdere  teams. Zoek verschillende locaties op de route, beantwoord vragen en kom in contact met de locals, leg uw creativiteit vast in ludieke foto opdrachten. Wordt uw team het winnende, dan wordt uw team beloond met een echte Vespa Game trofee en eeuwige roem.

Vespa Tour & Beach Games (beach golf – powerkiten)

Beleef een actieve dag op het strand, in combinatie met een stijlvolle Vespa tour langs de Hollandse Riviera. Met de wind door de haren en een van onze Vespa tour kaarten in de hand, maakt u een unieke toertocht door onze schitterende streek. De tour is gecombineerd met een actieve experience Powerkiten of Beach Golf.